معجون عسل گردو 380 گرمی
0
119,000تومان قیمت دونفره
ارسال رایگان
ارسال 72 ساعته
چای سیلان و کلکته معطر دادلی از بهترین نوع چای سیلان سریلانکا و کلکته هندوستان است. این چای رنگ تیره ای دارد، زود دم بوده و طعم آن گس است. چای سیلان و کلکته معطر دادلی یکی از بهترین چای هایی است که خستگی یک روز کاری را از بین می برد و حتی برای پذیرایی در مهمانی ها بسیار مناسب است.
نحوه دم کردن صحیح چای سیلان و کلکته معطر دادلی: ابتدا آب را بجوشانید، سپس اجازه دهید کتری یا سماور حاوی آبجوش کمی از جوش بیافتد تا املاح احتمال آب ته نشین شود. سپس قوری را (بهتربن نوع قوری از جنس چینی است) باآبجوش پرکرده و در نهایت چای را به قوری اضافه کنید و منتظر بمانید تا چای دم بکشد.
نوع چای | چای سیلان و کلکته |
---|---|
معطر | بله |
محل کشت | هندوستان و سریلانکا |
باید مراقب باشید چای در معرض نور مستقیم آفتاب و گرما قرار نداشته باشد. | |
---|---|
نحوه دم کردن صحیح | ابتدا آب را بجوشانید، سپس اجازه دهید کتری یا سماور حاوی آبجوش کمی از جوش بیافتد تا املاح احتمال آب ته نشین شود. سپس قوری را (بهتربن نوع قوری از جنس چینی است) باآبجوش پرکرده و در نهایت چای را به قوری اضافه کنید و منتظر بمانید تا چای دم بکشد. |
صفحه فروشنده
علاقهمندی