ماهی تن از آن دسته از مواد غذایی دریایی است که به دلیل ارزش غذایی بالا، دسترسی آسان، پخت و آماده مصرف شدن سریع و قیمت مناسب نسبت به سایر غذاهای دریایی طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. پروتئین و اسید آمینه بالا، پایین بودن سطح چربی و کلسترول و وجود مقدار زیاد اسید چرب امگا 3 از جمله ویژگیهای غذایی تن ماهی است.
در کشور ما نیز با توجه به موقعیت جغرافیایی و وجود دریا در شمال و جنوب کشور، بازار تولید و فروش انواع ماهی و تن ماهی همیشه با استقبال خوبی روبهرو بوده است. بر اساس تحقیقات بهعمل آمده، مصرف انواع ماهی حداقل 2 تا 3 بار در هفته توصیه میشود كه یكی از انتخابهای مناسب، در دسترس و خوش طعم، كنسرو ماهی تن میباشد. مصرف ماهی در كاهش بیماری قلبی، فشار خون و درد مفاصل و همچنین تنگی نفس بسیار مؤثر است و نیز باعث رشد در نوجوانان میشود. بنا به توصیه متخصصان مصرف ماهی تن به دلیل نمك آن برای افراد مبتلا به فشارخون و كودكان زیر 18 ماه مناسب نمیباشد. همچنین توصیه میشود برای پیشگیری از اضافه وزن از روغن محتوای كنسرو استفاده نشود.
جنس بدنه قوطی | فلزی |
---|---|
تعداد در هر بسته | 4 عدد |
وزن هر قوطی کنسرو | 180gr |
ساخت | ایران |
در جای خشک و دور از نور آفتاب نگهداری شود |
---|
تهیه شده از مواد اولیه مرغوب |
تن ماهی در روغن |
صفحه فروشنده
علاقهمندی