جزئیات ارسال:
ارسال به تمام شهر های ایران
نظرات کاربران
0
نظرات خود را با ما در میان بگذارید
ثبت نظر
برای این محصول نظری ثبت نشده است
توضیحات

چای سیلان دادلی از بهترین نوع چای سیلان سریلانکا است. این چای رنگ تیره ای دارد، زود دم بوده و طعم آن گس است. چای سیلان دادلی یکی از بهترین چای هایی است که خستگی یک روز کاری را از بین می برد و حتی برای پذیرایی در مهمانی ها بسیار مناسب است.

  • نحوه دم کردن صحیح چای سیلان دادلی: ابتدا آب را بجوشانید، سپس اجازه دهید کتری یا سماور حاوی آبجوش کمی از جوش بیافتد تا املاح احتمال آب ته نشین شود. سپس قوری را (بهتربن نوع قوری از جنس چینی است) باآبجوش پرکرده و در نهایت چای را به قوری اضافه کنید و منتظر بمانید تا چای دم بکشد.

مشخصات کلی

نوع چایچای سیلان
محل کشتسریلانکا
معطرخیر

سایر توضیحات

باید مراقب باشید چای در معرض نور مستقیم آفتاب و گرما قرار نداشته باشد.
نحوه دم کردن صحیحابتدا آب را بجوشانید، سپس اجازه دهید کتری یا سماور حاوی آبجوش کمی از جوش بیافتد تا املاح احتمال آب ته نشین شود. سپس قوری را (بهتربن نوع قوری از جنس چینی است) باآبجوش پرکرده و در نهایت چای را به قوری اضافه کنید و منتظر بمانید تا چای دم بکشد.

صفحه فروشنده