برنج هاشمی عطری تالش بهترینه وزن 10 کیلوگرم
0
1,250,000تومان قیمت دونفره
ارسال 48 ساعته.
ارسال در تهران
چای سیلان دادلی از بهترین نوع چای سیلان سریلانکا است. این چای رنگ تیره ای دارد، زود دم بوده و طعم آن گس است. چای سیلان دادلی یکی از بهترین چای هایی است که خستگی یک روز کاری را از بین می برد و حتی برای پذیرایی در مهمانی ها بسیار مناسب است.
نحوه دم کردن صحیح چای سیلان دادلی: ابتدا آب را بجوشانید، سپس اجازه دهید کتری یا سماور حاوی آبجوش کمی از جوش بیافتد تا املاح احتمال آب ته نشین شود. سپس قوری را (بهتربن نوع قوری از جنس چینی است) باآبجوش پرکرده و در نهایت چای را به قوری اضافه کنید و منتظر بمانید تا چای دم بکشد.
نوع چای | چای سیلان |
---|---|
محل کشت | سریلانکا |
معطر | خیر |
باید مراقب باشید چای در معرض نور مستقیم آفتاب و گرما قرار نداشته باشد. | |
---|---|
نحوه دم کردن صحیح | ابتدا آب را بجوشانید، سپس اجازه دهید کتری یا سماور حاوی آبجوش کمی از جوش بیافتد تا املاح احتمال آب ته نشین شود. سپس قوری را (بهتربن نوع قوری از جنس چینی است) باآبجوش پرکرده و در نهایت چای را به قوری اضافه کنید و منتظر بمانید تا چای دم بکشد. |
صفحه فروشنده
علاقهمندی