جزئیات ارسال:
ارسال به تمام شهر های ایران
نظرات کاربران
0
نظرات خود را با ما در میان بگذارید
ثبت نظر
برای این محصول نظری ثبت نشده است
توضیحات

دانه کنجد بیشترین میزان چربی را در بین دانه‌های خوراکی دارد. از این دانه مغزی به رنگ‌های قهوه‌ای، سفید و مشکی روغنی به نام روغن کنجد طبیعی تهیه می‌شود. توجه داشته باشید کنجد سفید در میان سایر انواع کنجد، خاصیت طعم و عطر بسیار مطلوب‌تری دارد. روغن گیاهی کنجد علاوه بر مصرف خوراکی، مصرف دارویی هم داشته و کاملا طبیعی و ارگانیک است. روغن کنجد شامل ترکیبات کلسیم ،پروتئین، فیبر، اسید اولئیک و اسید لینوئیک است. این روغن طبیعی می‎‌تواند حرارت بالا را تحمل کند به همین دلیل در پخت و پز و سرخ کردن غذا از آن استفاده می‌کنند.


مشخصات کلی

مخصوصسالاد و پخت و پز
پالمندارد
تراریختهخیر
نوع بسته‌بندیبطری
ارگانیکبله

سایر مشخصات

دارای اسیدهای چرب غیراشباع (اُمگا) است که باعث بازکردن عروق و کاهش انواع سکته میشود .
دارای کلسیم تا 3 برابر شیر است که موجب تقویت استخوان و مفاصل میگردد .
سرشار از ویتامین E است که مانع پیری و چروک پوست می‌شود ‌.
100%گیاهی و طبیعی

ارزش غذایی در هر 100 گرم دانه کنجد

انرژی۸۸۵ کالری
چربی اشباع شده۱۵ درصد
چربی۱۰۰ گرم

صفحه فروشنده